torsdag 26 maj 2011

Warwick yran fortsätter, men först en bal eller två och ytterligare utmärkelser


I dag fick Adam ett välförtjänt pris som Helsingborgs Bästa Unga Företagare av kommunstyrelsens ordförande och av Företagarna i Helsingborg. Det är sjätte året i rad av sju möjliga som ProCivitas elever vinner. Trevligt att HD uppmärksammar det: http://hd.se/helsingborg/2011/05/26/halsduk-gav-pris-for-basta-uf/

I kväll var det Helsingborgsskolornas stora bal. Jag är glad att de fick strömmen tillbaka i tid efter ett stort avbrott. HD rapporterar också om det http://hd.se/skane/studenten/

I kväll var det också stämnings- och festfull bal på Grand Hotel i Lund för tredjeårseleverna från ProCivitas i Malmö och det är alltid lika trevligt att få vara med. Det är ett hungrigt gäng som nu kommer att jaga våra befintliga alumnis.

En som är värd att jaga är Viktor som går andra året på Warwick och via deras admission office fick jag precis veta att Viktor var en betydande del i Warwicks team när de lyckades vinna Royal Bank of Scotlands Indian Summer Challenge. Läs gärna mer på:

Jag kan reda avslöja att det blir mer bloggande om Warwick redan i morgon! Nu ska jag först förbereda morgondagens besök av Skolinspektionen.

Work Hard, Be Nice, Dream BIG

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar