fredag 20 maj 2011

Mentorsmiddag

I går kväll hade vi mentorsmiddag på ProCivitas i Malmö. Det är en trevlig tillställning som ”formellt” avslutar mentorskapet för tredjeårseleverna. De elever som så önskar får en egen personlig mentor från näringslivet, matchad med personlighet, utbildning och yrke. När adepten och mentorn möts i entrén så är det handslag och många kramar.

Vår egen köksmästare med all personal dukar efter minglet fram ”resterna” från lunchen. I dag blev det lammfilé med goda tillbehör och en härlig champagne- och jordgubbspannakotta.

Företrädarna och förebilderna från Malmös näringsliv, fick ett stort tack för att de ställt upp som mentorer och bjöds på underhållning från vår kommande cabaret och UF företagen passade på att rensa sina lager.

Många av mentorerna har varit med i flera år och jag nästan rodnar av stolthet när Johan från SEB håller sitt avslutningstal.

Mentorerna är en viktig del av ProCivitas som ger våra elever fantastiskt mycket erfarenhet och idéer och vi tror att mentorerna får något liknande tillbaka från adepterna. Nu ser vi tillsammans fram mot att följa våra gemensamma ungdomar från årets kull på deras resa!

Work Hard, Be Nice, Dream BIG!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar