fredag 27 maj 2011

Best International Business School Exam 2010 + lite rugby


Intressant dag för Skolinspektionen i Malmö för att kontrollera normal skolverksamhet. Rätt få treor orkade sig upp till eventuella lektioner i morse efter gårdagens bal. De flesta försvann tillsammans med ettor och tvåor till The GrandStand Rugby. Den numera traditionsfyllda turneringen i rugby mellan ProCivitas, Borgar, Latin och Petri. Med tanke på ”the Penguins” entré torde vi vinna läktarpriset även i år. Att vi ”losar” på plan spelar mindre roll. Våra bästa idrottselever har ett absolut förbud att delta!

Senare på eftermiddagen hade vi en enkel, men högtidlig ceremoni. Pejman Tirehkar (alumni Malmö 2005) blev i dag utsedd till ProCivitas Best International Exam 2010. Efter avslutande studier tog Pejman ett år för språkstudier i Kalifornien och fortsatte sedan till Warwick. Efter examen blev han snabbt anställd i Macquire som M&A Analyst inom deras infrastrukturella investeringar i London.

Det är en fröjd att se dessa alumnielever. De är alla goda förebilder för dagens elever och det finns nästan ingen mer än jag som bara vill stötta dem i vad än de vill ta sig för. Den viktigaste uppmaningen upprepar jag igen:

Work Hard, Be Nice, Dream BIG

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar