söndag 30 oktober 2011

Occupy London!

Hade den elake kocken varit på plats på The Narrow i går hade han inte blivit glad!

De tappra i gänget tog oss på förmiddagen till LSE, London School of Economics, som är ett av toppuniversiteten i UK. Här har många kända personer skolats. Efter ett stund passerade vi också grannskolan King’s College innan vi fortsatte till finanskvarteren kring St Pauls Cathedral. Kyrkan var denna söndag stängd för första gången sedan andra världskriget. Occupy London campade utanför.


Några av oss tog ”the scenic route” tillbaka till Covent Garden, där vi hade Bankers Brunch. Ola (alumni HBG 06) tog med några av sina branchkollegor på brunch med ett par av eleverna från ProCivitas och förklarade vad som händer på banken efter tre.

Dagens Industi hade i helgen en artikel om att Tråkigast Vinner. (http://t.co/i14AZQe1)

Syftet med artikeln var nog att dagens elever bör akta sig för Facebook, Twitter och Linkedin och andra sociala medier. Det känns med tydlighet att artikeln var skriven av förra generationen (Sorry Mikael, du är faktiskt ett par yngre än mig). Jag tror precis tvärtom. Om du inte är en del av den sociala media världen så är det någon annan som skriver din story där och den storyn är nog inte alltid den du vill ska synas. Jag vidmakthåller mitt råd till eleverna på ProCivitas. Dominera Internet! Här kan du synas och visa din profil!

Den elake kocken var nog mer nöjd med det The Foxtrot bjöd på lite senare på kvällen.

I morgon blir det Warwick och Sebastian Alsheimer kommer in från New York!

Work Hard, Be Nice, Dream BIG!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar