onsdag 26 oktober 2011

Is the Post PC world here?

Kallas man för PC och har mailadressen pc@procivitas.se får man hoppas på att inte ”the Post PC world is here” än. Min kommande resa till Sydpolen kan ju dock få en att fundera.

Dock så är det POST PC en debatt som blossar på t ex The Economist på bl ahttp://www.economist.com/node/21531109 . Nu kan du t ex också rösta om det påhttp://www.economist.com/debate/overview/216?fsrc=scn/tw/te/db/personalcomputing.



Jag ser samma trend bland eleverna på ProCivitas och det märks på belastningen på våra trådlösa nät. Nu är vi inne på den tredje uppgraderingen på några månader och återigen slog vi i taket när 400 personer tog upp drygt 1000 IP adresser.

Post PC är det dock, för det är inte många prylar som eleverna använder som jobbar med Microsofts traditionella programvaror. Det kryllar av Ipads och andra tablets och Macbook Air verkar nästan blivit standard. De jobbar hela tiden med nätet och Google Apps nyttjas allt mer friskt, men nu måste vår IT-leverantör verkligen leverera så att alla tryggt kan använda nätet, annars blir de ”Post-ProCivitas”!

Work Hard, Be Nice, Dream BIG

ps lite coolt att gårdagens blogginlägg med rubriken "Mer sex på college" var den bloggpost från mig som har ABSOLUT flest läsare! EVER!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar