fredag 30 september 2011

Snart på AF-borgen igen?

I går kväll var det ProCivitas recentiorsfest på AF-borgen i Lund. Det är en trevlig och högtidlig tillställning med uppklädda elever, röda mattor, tal och tre rätters meny för förstaårseleverna. Jag tror kvällen är rätt långt från en del insparksfester du läsa om in din lokalblaska off- eller online även om öset på dansgolvet kom igång ordentligt framåt elvatiden.

Just AF-borgen i Lund är ett coolt ställe och rent statistiskt så hamnar 40% av alumnieleverna från ProCivitas i Lund för vidare studier. I går kväll hade vi med oss tre av dessa som hedersgäster, talare och inspiratörer. Simon (alumni Växjö 09) är ordförande i Studentkåren i Lund och lärde eleverna hur man hittar den vises sten. Jonas (alumni Malmö 07) är ordförande i Lundaekonomerna och menade att betyg inte är allt. Du behöver mer på din CV för att lyckas. Visa ord av en elev som gått ut med full pott och nästan 100% mer kurser än han behövde på gymnasiet! John, (alumni Helsingborg 11) var kvällen mycket uppskattade toastmaster och charmade nog Blondinbella rejält.

Jag blir så nyfiken på vad alla de andra alumnieleverna i Lund håller hus. Visst såg jag några (Olivia, Max, Nicolina) stycken som smet förbi utanför, men jag tror det är dags för en rejäl alumnifest i Lund snart. Allt för nätverkets skull!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar