lördag 23 april 2011

Ingen picknick på lördag?

Good Friday i New York. Det verkar som stora delar av gänget har flytt till Woodbury Common Outlet, medan jag tar en simtur i hotellets pool och sakta drar mig ned till Yale Club, en av de privata klubbarna, där bara alumnis från Yale har tillträde. Strax intill ligger klubbarna för Cornell, UPenn och Princeton. Dartmouth hyr in sig på Yale, vilket känns lite ”B”, men ändå bättre än Brown som helt saknar klubb!

Nu börjar ProCivitas alumnis komma in till NYC för påskfirande. Vi träffar Jacob på klubben. Även om inte Yale Club, når upp till standarden på Harvard Club, så har de ett mycket trevligt stort rum, där de fem Yale alumnis som blivit amerikanska presidenter tittar ned på oss.

En extra tröja behövs för NYC börjar bli kyligt även om solen skiner. I morgon ska det stora regnvädret drabba oss. Det blir nog ingen picknick i morgon!

Vi avslutar kvällen igen i Meatpacking. Andra från St Andrews och Fiffi från Yale bjuder till och vi hade en riktigt trevlig kväll. Det är nog tur att jag som vanligt återvänder till hotellet tidigt och låter ungdomarna ta hand om natten. Jag brukar dock vara först till hotellets gym på morgonen och så lär det bli i morgon igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar