lördag 12 juni 2010

Digitalt varumärke - känner du dig omsprungen?


Att marknadsföra sig själv är ingen nyhet. Det finns mängder av gamla böcker i ärendet som t ex (Varumärket Jag) som dock ej finns på Ibookstore än!

I dagens värld gäller det att ”boosta” sitt digitala varumärke. Du ska inte bara vara på Facebook, med en massa vänner och skriva en massa ofta oviktiga saker. Det är så mycket mer.

Några av ProCivitas främsta elever i år har redan satt en standard (kolla t ex www.johannaeriksson.com). Johanna börjar i höst på Ivy League skolan Princeton och hon har redan skaffat sig en CV som liknar få andra 19-åringars CV i Sverige och det pushar hon för hårt. Naturligtvis har Johanna också, förutom en välanvänd Twitter (där jag kan ha haft bra koll på vad som händer på ProCivitas i Helsingborg, utan att kolla intranäten) flera tunga rekommendationer på Linkedin.

Har du inte redan "reggat" din egen domän så gör det! Annars kan jag lova att framkanten av ProCivitas elever kommer att göra det. Om de tar din domän, så bli inte förbannad. Känn dig bara omsprungen!

Mvh/pc

Work Hard, Be Nice, Dream Big

是好的,努力,梦想大

Ps www.connee.com/peter finns, men skulle behöva lite uppryckning av en elev från ProCivitas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar