onsdag 23 november 2011

Kartan för framgång

Vilken lyx att få vara offline i 14 dagar. Det gick i och för sig att få tag på långsamma och väldigt dyra internetförbindelser via satellit på Antarktis, men jag valde lyxen att få vara offline och offpist.

Efter 48 timmar i orkan på Drakes Passage var det skönt att komma i lä bakom Cape Horn på väg mot sydligaste Argentina/Chile, men samtidigt fick mobilen kontakt med nätet igen och då blev man liksom online igen.

Den uppmärksamme bloggläsaren blev säkert nyfiken i oktober när jag skrev om citat för entreprenörer och andra: http://peterconnee.blogspot.com/2011/10/citat-for-entreprenorer-och-alla-andra.html

Nu kan du äntligen läsa boken Entreprenörskartan till framgång. Du hittar den bl a påhttp://www.entreprenorskartantillframgang.se/


Bakom boken står välmeriterade Caroline Kummelstedt (alumni ProCivitas Helsingborg 09). Caroline blev tidigare utsett Årets alumnielev 2010 (http://peterconnee.blogspot.com/2011/06/arets-alumnielev-2010.html) och har en lång och diger meritlista. Jag är redan så nyfiken på hennes kommande projekt!

Jag kan varmt rekommendera boken och önskar dig en riktigt skön lässtund. Caroline har verkligen anammat min devis:

Work Hard, Be Nice, Dream BIG!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar