fredag 25 november 2011

Konservativa entreprenörer


ProCivitas vurmar ju för entreprenörsskap och i dag hade jag förmånen att få träffa ett par av ProCivitas alumnielever som just nu gett sig in på den banan efter gymnasiet. Jakob fick flera nya kontakter till sin telemarketingfirma och gänget bakom Conservatie Clothing levererade ett par skräddarsydda kostymer till mig. Detta är Consierge Tailoring.

I branschen finns trender som kommer och går, mode som är inne och ute. Stilar som blir omoderna i samma ögonblick du köper det. Och så finns det Conservative Clothing. Det är klassiskt, ej präglat av tid och rum, elegant, korrekt och tidlöst. Det är mode, när det är som bäst enligt dem själva!

Conservative AB grundades med idén om att skapa ett eget rum i klädbranschen. Ett rum där tiden inte rusar framåt och inte tillåter bra idéer och trender att stanna och förädlas till en klassiker. Det är inte bara trenderna i hur kläderna ser ut som förändras. Utan sättet som vi köper våra kläder. Vem vill leta efter kläder de få timmarna på lördagen som man är ledig? Conservative vill återskapa den tid då herrarna hade sin personliga skräddare att förlita sig på och vi kunder gers möjlighet att bli besökta på arbetsplatsen. Axel och Wilhelm menar att Concierge Tailoring skapar tillsammans med oss kunder, en mer välskräddad framtid.

Besök dem gärna i deras showroom på Stortorget i Malmö eller på www.conservative.se.

Jag tycker de på ett mycket bra sätt representerar min devis: Work Hard, Be Nice, Dream BIG!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar