tisdag 5 oktober 2010

Vem vill bli miljonär?


De kommande dagarna gästas ProCivitas av Tobias Schildfat som nyligen har skrivit en bok som heter ”Vägen till din första miljon”

Boken finner du bl a på Bokus på http://www.bokus.com/bok/9789186047153/vagen-till-din-forsta-miljon-alla-kan-bygga-en-egen-pengamaskin/

Vare sig man vill erkänna det eller ej, har pengar en väsentlig betydelse i våra liv. Ju bättre ekonomi, desto tryggare och friare känner vi oss.
Av Tobias får vi veta hur man kan bygga sin alldeles egna PENGAMASKIN. Fakta är blandat med egna erfarenheter för att kunna visa hur både sunt förnuft och livets skola kan förvandla en privatekonomi till ett framgångsrikt företag. Det krävs ingen speciell utbildning, yrkeserfarenhet eller extrem talang för att tillgodogöra sig Tobias budskap. Allt som krävs är en vilja att lyckas.

Lite extra intressant är att Tobias och hans kreativa förlag Roos&Tegnér har laddat boken med en ny depå på Nordnet och där lagt in aktier värda 300 kronor. Eleverna på ProCivitas får alltså chansen att bygga in ekonomisk frihet och oberoende i sitt liv och jag är lite stolt och extra glad att kunna stötta den processen.

1 kommentar:

  1. Du borde kolla in unga aktiesparare, vad dem sysslar med och vad dem har som mål. Jag är ordförande i Helsingborg och ihop andra ordnar vi regelbundet uppskattade föreläsningar för den oerfarne samt den erfarne! Dessutom får man ta del av ett fantastiskt nätverk bestående personer från näringslivet, studenter och skolor, över hela världen!

    SvaraRadera