söndag 8 april 2012

East College Tour Goes East


Det är mycket snack om skolor i förfall i Sverige och det pågår också här i USA. Det finns de som försöker göra något åt det. ExxonMobil marknadsförs sig hårt som en av de stora stödjarna genom ett projekt de kallar Let’s solve it. Programmet har tydliga målsättningar och det verkar göra resultat. Det investeras i lärare och ska inspirera lärare. Läs gärna mer på http://www.exxonmobil.com/Corporate/community_math.aspx

Vi avslutar East Coast College Tour på söndagen och flyr tillbaka till Sverige. När jag summerar har eleverna varit i sju delstater, besökt nio skolor, varav sex Ivys och träffat 14 alumnis. Det viktigaste är nog att de har fått en inspiration för att verkligen ta sig hela vägen upp i toppen och de vet att de kan och vad som måste till. Det viktigaste är som vanligt: Work Hard, Be Nice, Dream BIG!

Så här i sista minuten får jag besked från en av våra alumnis att ha nu måste tvingas välja mellan Dartmouth och Cambridge och St Andrews!!! St Andrews ska jag berätta mer om i nästa vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar