söndag 7 augusti 2011

Slutrapport från Oslo

Strålande sol och varmt i Oslo. Lindmarks Servering nådde inte hela vägen fram utan blev fyra i Bästa UF Företag i Europa. I förhandssnacket var de en av favoriterna och jag hade dem som en av tre favoriter. Några av företagen som tog priser hade jag själv ”dissat” redan under deras presentation, men det viktigaste är att alla deltagarna här är vinnare! Skulle dock tro att få andra UF företag här har drygt 20 anställda och under finalkvällen var flera av de anställda i gång på projekt hemma i Sverige. Jag förstår verkligen att gänget var rejält besvikna efteråt!

Lindmarks VD, Isaac Nilsson, blev under kvällen utsedd till Global Alumni Leader och företaget blev tvåa i Best Global Business Ideas. Före detta alumnielever tävlade kring Social Entrepreneurship och där tog Sverige en guldmedalj genom Ung Omsorg. Grabbarna bakom bolaget vann som Bästa Svenska UF 2005!

Det har varit en rejält inspirerande helg här i Norge och nu tar vi nya tag och jag hoppas vi hörs från Bukarest i Rumänien nästa år!

Work Hard, Be Nice, Dream BIG

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar