fredag 17 juni 2011

EMax igen





ProCivitas och jag gillar Emax. Emax är utsett till Europas bästa evenemang för entreprenörskap och samlar i Sverige varje år 200 av de främsta unga entreprenörerna mellan 18 och 20 år. Syftet är att skapa ett forum för dessa unga människor att mötas på. Ledorden för samtliga aktiviteter är inspiration, kunskap och nätverkande.


Under fyra dagar mixas föreläsningar, sociala aktiviteter, nätverksövningar, teambuilding, workshops, fritidsaktiviteter och middagar med tävlingsmomentet, en Internetbaserad affärssimulering där de får prova på att driva ett företag. Simuleringen kräver snabba beslut och strategiskt tänkande, något som kan leda laget till toppen och därmed ge dem ett mycket åtråvärt förstapris. ProCivitaselever har tidigare år hållit sig väl framme i tävlingen:

2010, Wilhelm Utterström, 1:a
2010, Emma Lundgren, 3:a
2009, Oskar Melking, 3:a
2008, Viktor Stensson, 1:a
2007, Mikael Simby, 1:a
2007, Robert Mois, 2:a



I år är Emax den 19-23 juni på Örebro universitet och i år har hela 25 elever från ProCivitas blivit utvalda att delta. De får inte bara en fantastisk upplevelse. De har också en del att leva upp till som ni ser! Lycka till önskar jag!


Läs gärna mer på http://www.emaxsverige.se/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar