lördag 4 september 2010

Star for life - vilka stipendier blir det i år?Förra året fanns det många spännande projektarbeten på ProCivitas och några fick också stipendium för att stödja vårt samarbete med Star for Life.

Star for Life är ett underbart projekt som det är lätt att brinna för. Läs gärna mer på www.starforlife.se

Ett gäng packade ned vår gamla datasal med laptops och såg till att de hamnade norr om Durban i Sydafrika på en av Star for Life skolorna. Ett gäng tjejer som spelar fotboll bl a i LdB FC samlade in idrottsutrustning till samma område och körde träningsläger på plats. Det kanske hade varit ännu roligare om Sverige också hade varit med i VM. Ett gäng ”kaxiga” elever som vann regionfinalen i Ung Företagsamhet ville dela med sig av hela entreprenörstänket genom en lektionsserie på skolorna i Sydafrika. Mycket av detta fick också genomslag i media. Läs gärna mer på http://www.procivitas.se/projekt/

Förra året arrangerade vi också tillsammans konserter i Helsingborg och Växjö. Vår kör ställde också upp på Mandelagalan på Glasklart och en massa mer. Jag har varit på plats i Kwa Zulu Natal och jag instämmer: Vår hjälp behövs och ge effekt!

I dag är det deadline för årets stipendieansökningar för Star for Life och jag är så nyfiken på vilka idéer som dyker upp här.

Det är mycket fokus på Star for Life och Sydafrika för ProCivitas nu. 10 oktober ska vi fylla Malmö Arena när Star for Life Choir kommer på besök. En massiv skolkör kommer att stötta Triple and Touch!

Tillsammans ska vi bygga en framtid för många i Sydafrika!

Reservera gärna söndag kväll 10 oktober in din kalender!

Work Hard, Be Nice, Dream Big

是好的,努力,梦想

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar