söndag 12 september 2010

Alumnis in NYC

En av mina trevliga uppgifter i alumniklubben är att arrangera möten och häromdagen var det dags i New York. På något sätt har ProCivitas en symbios med hotellkedjan Mandarin Oriental så vi bokade här igen. Mandarin ligger vid Columbus Circle och från den alldeles utmärkta restaurangen Asiate på 35 våningen har du en vidunderlig utsikt över Central Park.


Våra nya Ivy League elever hade inte möjlighet att närvara och i år blev mötet ett riktigt modemöte. Mer än hälften av eleverna pluggade på modeskolorna Pearssons eller Fashion Institute eller arbetar som modeller i NYC.

Jag och Adrian från Zicklin Business School (CUNY) samt Robin (Berkeley) satt denna lördag lite på hörnan liksom och vi kunde fokusera på en utmärkt amerikansk highendbrunch som vi verkligen kan rekommendera.

Tyvärr kunde inga av våra idrottsstjärnor och våra Ivy League studenter vara med denna gång, så jag ser fram mot nästa anledning att komma tillbaka till USA igen. Förmodligen redan kring påsk då ett stort antal ProCivitaselever ska besöka de skolor i USA som de är mest intresserade av under PCECCT.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar