söndag 19 september 2010

Star for Life – reservera 10 oktober i din kalender


ProCivitas har i några år varit en stolt stödjare av Star for Life. Star for Life är en organisation som stödjer ungdomar i Sydafrika att leva ett AIDS fritt liv och att GO FOR YOUR DREAMS. Initiativtagaren bakom projektet är familjen Olofsson som bl a startat Sigma koncernen.


ProCivitas ger varje år stipendium till elever som vill stötta Star for Life. Förra året åkte våra vinnare på den regionala mässan på Ung Företagsamhet till Durban området för att föreläsa om entreprenörskap. En del av ProCivitas LdB-flickor samlade ihop träningsutrustning och tog med till träningsläger och matcher i Kwa Zulu Natal i nordöstra Sydafrika. Ett annat gäng monterade ned vår datasal, konfigurerade om alla datorer och tog med dem på en utbildningsresa i Sydafrika. I år blir det en ny rad spännande projekt.

ProCivitas har arrangerat härligt fullsatta konserter i Växjö och Helsingborg där bla Triple and Touch, Star Choir tillsammans med ProCivitas skolkör har kört på temat – Touch of Africa! Och nu är det äntligen dags i Malmö:Nu kommer äntligen Star Choir till Malmö och nu ska vi tillsammans med några andra skolor fylla Malmö Arena söndagen 10 oktober kl 18! På scenen hittar du inte bara Star Choir och tripplarna utan även Måns Zelmerlöv, Dogge Dogelito och Jonathan Johansson. Sist men kanske inte minst så har vi en stor skolkör med bla annat ProCivitas elever.

Biljetter köper du på http://www.ticnet.se/Touch+of+Africa-biljetter/event/MAR1010


Hela överskottet går direkt till Star For Life och tillsammans ska vi bygga ytterligare en Star for Life skola på plats och tro mig som varit på plats förra vintern: Det behövs!

Ses vi 10 oktober?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar