fredag 4 mars 2011

Lämpligt sommarjobb-kanske ett eget?

Att hitta vettiga sommarjob som inte bara ger en slant utan även en bra erfarenhet och en merit på ett CV är inte lätt. ProCivitas vänner på Studyadvantage tipsar idag om de 10 jobb som ser bäst ut på din CV:

http://studyadvantage.se/nyheter/10-extrajobb-som-ser-bra-ut-pa-ditt-cv

Ett alternativ är att starta ett eget bolag. I dag har 38 av ProCivitas UF-bolag i Skåne ställt sig framför en tuff jury på Nyföretagarcentrum i Lund. Av dessa samt ytterliggare 10 bolag från andra skolor i Skåne ska 12 finalister vaskas fram. Hoppas det går bra för gänget.

Bland de 38 bolagen är några så framgångrika så att sommarjobbet och finansieringen redan nu är säkrade. Det känns både roligare och mer inspirerande än mycket av det som annars erbjuds. Tidningsmakarna lär väl lansera ett sommarmagsin. Jag hoppas att du möter serveringsbolaget på många sommafester. I din mobil får du nya appar och din cykel blir nog inte stulen i sommar. Dina Ipad tillbehör levereras hela sommaren. Ja, listan kan göras lång och det kan till och med bli så att UF- företagen kommer att anställa några sommarvikarier i år!

Lycka till!

Work Hard, Be Nice, Dream BIG
是好的,努力,梦想大

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar