torsdag 24 oktober 2013

ProCivitas i Lund och Stockholm


ProCivitas har som ambition att öppna i Stockholm och i Lund hösten 2014.

Det har varit en dröm för mig men jag har aldrig riktigt vågat. Nu har vi fått resurser genom AcadeMedia att verkligen genomföra projektet och det ska bli spännande. Jag tror organisationen bakom ProCivitas mår bra av lite nya utmaningar och inte bara förvalta en redan etablerad framgång. Målsättningen är glasklar. Vi vill nå samma position i Lund och Stockholm som vi har på de orter vi redan etablerat oss. Vi vill verkligen vara Sveriges Bästa Skola.

För egen del hoppas jag kunna spendera mer tid i bl a Stockholm och få hjälpa bra ungdomar till vidare val av skolor och karriärer. Jag ser också fram mot att vara mycket i Lund, för att tex hjälpa till i Ung Företagsamhet, som är lite insomnat där. Lund är fyllt av entreprenörer och innovationer, men ingen skola verkar satsa som jag vill göra.

Jag vill också utveckla vårt mentorsprogram och jag ser fram mot att utveckla mitt nätverk i Stockholm och naturligtvis ska vi se till att Sveriges Bästa Skollunch serveras.

Jag behöver din hjälp!

Inför Öppet Hus och mässor behöver vi stolta alumnielever från ProCivitas att visa upp. Har du möjlighet att vara med en kväll? Maila mig på alumni@procivitas.se eller pc@procivitas.se 

Ser fram mot att i Lund och Stockholm etablera en ny standard som, som vanligt,lyder: Work Hard, Be Nice, Dream BIG!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar