torsdag 3 oktober 2013

Grattis till stipendiater

Varje år får jag äran av Helsingborgs kommun att få dela ut ett par stipendier till flitiga ungdomar från ProCivitas. Efter mycket vånda blev resultatet i år:


Ines och Jöns Engelbert stipendiefond på 11 118 SEK tilldelas Fredrick Straube för sina akademiska toppresultat vid sin examen från ProCivitas och för det engagemang han visat innanför skolans väggar samt utanför med handbollsspel på toppnivå. Priset ska användas för ansökan till toppuniversitet inom den ekonomiska världen under kommande läsår.

Skeppsredare Bernhard Ingelssons stipendiefond på 2 615 SEK tilldelas Christian Holm för sina ypperliga akademiska insatser på ProCivitas och mängder av projekt inom både den naturvetenskapliga och den ekonomiska sektorn. Priset ska användas för kommande ansökan till ekonomiska studier i England eller USA.

Grosshandlare P Bergendorfs stipendiefond  på 3 801 SEK tilldelas Matilda Eriksson
för sina studieresultat och den goda kamratanda hon bidrar med bla som ordförande i ProCivitas College Application Committe. Stipendiet kommer att utnyttjas för start på universitet i Sverige eller i utomlands under nästa år.

Vidare har jag rekommenderat Karl Tengelin till Rudoph Tornerhjelms stipendie. 

Detta är talanger för framtiden som du gärna kan följa eller ha som förebild. De representerar verkligen Work Hard, Be Nice, Dream BIG

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar