måndag 17 januari 2011

Dags för entreprenörsjakt


Den trogne läsaren av min blogg torde veta att ProCivitas vurmar för entreprenörskap och Ung Företagsamhet. Många av våra alumnielever tipsar också om Entreprenörsjakten.

Idén bakom Entreprenörsjakten är mycket enkel. Gänget bakom Entreprenörsjakten och även ProCivitas, tror att svenska företag och unga entreprenörer har mycket att erbjuda och lära av varandra. Därför låter man unga, kvalificerade entreprenörer ta sig an konkreta problemställningar på plats hos olika företag.

Under en heldag skickas tjugofyra hungriga entreprenörer ut till fem olika företag, för att mötas av ett uppdrag baserat på ett verkligt problem. Under hård tidspress och utan invanda mönster produceras idéer och lösningar som företagen sedan kan göra verklighet av. På gator och torg i hela landet utkämpas en kamp för att kora Svergies främsta unga entreprenörer. Entreprenörjakten är en entreprenöriell femkamp, ett kreativt äventyr som tar Sverige in i framtiden!

Varje delmoment poängsätts och vid dagens slut står ett lag som segrare.

Affärsnytta för företagen. Möjlighet att bygga nätverk för entreprenörerna.

Kika gärna på deras trailer inför årets Entreprenörsjakt:
1 kommentar:

  1. Härligt att du, precis som oss, tycker om det vi gör!
    Jag är projektledare för Entreprenörsjakten Växjö 2011, deltagare i finalen 2010 och tog studenten på Procivitas i Växjö i sommras.
    Anlände precis hem från en konferens med Entreprenörsjakten där vi planerat våren och framtiden!
    /Sara Tengvall Farsi

    SvaraRadera