torsdag 13 januari 2011

Årets Affärskreatör

ProCivitas gillar entreprenörskap sedan länge. Vi är en av de skolor som varit mest framgångsrika i Ung Företagsamhet i många år. Vi gillar och uppmuntrar att eleverna tar förs sig och vågar. Vi gillar också att satsningarna uppmärksammas.

Just nu har Handelshögskolan i Stockholm en tävling om Årets Affärskreatör 2011. De presenterar på http://utmaning.hhs.se de 15 bidrag som gått till final. De kännetecknas av stark kreativitet och entreprenörskap. Den 24 januari avslutas röstningen och tio slutfinalister kommer då bjudas in till evenemanget Årets Affärskreatör 2011 som äger rum i Handelshögskolan i Stockholms lokaler den 10 februari. Då får finalisterna även möjlighet att träffa juryn och presentera sina genomförda projekt.

En av de tävlande är Christoffer Begander som gick ut från ProCivitas i Malmö 2008. Jag blir dock nästan besviken att det inte är fler bidrag från våra alumnielever!

Läs gärna igenom de olika förslagen och lägg din röst. Jag är ju lite part i målet, så jag la min röst på just Christoffer.

Du kan rösta på http://utmaning.hhs.se/rosta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar