tisdag 14 oktober 2014

Nominera till årets alumnipriser 2014

En av mina viktiga uppdrag som ordförande i ProCivitasalumniklubb är besluta om årets pristagare. Besluten tas utifrån de nomineringar som kommer mig tillhanda. Det är deadline 31 dec kl 24.00 GMT+1. Vi delar ut priser i följande kategorier:

Alumni of the Year – en mycket fri kategori. Den nominerade ska på ett framgångsrikt sätt varit en förebild för dagens elever på ProCivitas. Förra året vann Julia Kathoff (Malmö 2007) för sina insatser som entreprenör och för sina utmärkelser som Ung Ledare och som Supertalang enligt Veckans Affärer!

Årets Business School Student: En utmärkelse till en elev på en internationellt erkänd business skola som under året utmärkt sig där, på ett framgångsrikt sätt. Förra året vann Erik Schuss (Malmö 2011) för sina insatser på Handelshögskolan i Stockholm

Årets Business School Examen: En utmärkelse för en elev som under året tagit examen från en internationell business school. Förra året vann Viktoria Chan (Helsingborg 2000) för sina insatser på på ekonomihögskolan i Lund och som entreprenör med eget klädmärke. 

Årets Ivy League Student. Utmärkelsen går till en av de som i stentuff konkurrens tagit sig in på en Ivy Leagueskola och där utmärkt sig på ett framgångsrikt sätt. Förra året vann Emma Hammarlund för sina insatser på Yale. I år blir det tuffare!

Årets Ivy League Examen. Utmärkelsen går till den elev som tagit examen från en Ivy League under året och som uppnått bäst resultat. Grattis till Cecila Värendh Månsson för sin insatser som Phi Beta Kappa på Columbia.

Årets Science Student. Utmärkelsen ska gå till en elev som tagit sig in på en internationellt erkänd Science utbildning och där varit framgångsrik. Förra året gick priset till Magdalena Brock (Växjö 2006) för att vara den första alumnin med läkarexamen på Karolinska.

Jag ser fram mot att om något år utöka priserna med

Årets Science Examen

Alla priserna innehåller en plakett samt evig ära och berömmelse!

alumni@procivitas.se ser fram mot din nominering! Deadline 31 dec kl 24.00 GMT+1
Work Hard, Be Nice, Dream BIG

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar