tisdag 6 december 2011

Årets alumnipriser 2011. Dags att nominera!

När höstens löv börjar falla och höstloven infaller på norra halvklotet är det dags att börja summera 2011. En av mina viktiga uppdrag som ordförande i ProCivitas alumniklubb är besluta om årets pristagare. Besluten tas utifrån de nomineringar som kommer mig tillhanda. Det är deadline 31 dec kl 24.00 GMT+1. Vi delar ut priser i följande kategorier:

Alumni of the Year – en mycket fri kategori. Den nominerade ska på ett framgångsrikt sätt varit en förebild för dagens elever på ProCivitas. Förra året vann Caroline Kummelstedt (Helsingborg 2009) för sina entreprenöriella insatser och mottagare av Anders Wall stipendiet samt första ProCivitaselev på Brown University!

Årets Business School Student: En utmärkelse till en elev på en internationellt erkänd business skola som under året utmärkt sig där, på ett framgångsrikt sätt. Förra året van Alexander Högström (Helsingborg 2006) för sina insatser på Warwick Business School.

Årets Business School Examen: En utmärkelse för en elev som under året tagit examen från en internationell business school. Förra året vann Pejman Tirehkar (Malmö 2005), som tog examen också från Warwick börjande på investmentbanken Macquarie.

Årets Ivy League Student. Utmärkelsen går till en av de som i stentuff konkurrens tagit sig in på en Ivy Leagueskola och där utmärkt sig på ett framgångsrikt sätt. Förra året gick priset tillJohanna Eriksson (Helsingborg 2010) för sina insatser på Princeton

Årets Ivy League Examen. Utmärkelsen går till den elev som tagit examen från en Ivy League under året och som uppnått bäst resultat.

NYHET

Då ProCivitas startat sin naturvetenskapliga utbildning för drygt tre år sedan så kan vi nu införa priset:

Årets Science Student. Utmärkelsen ska gå till en elev som tagit sig in på en internationellt erkänd Science utbildning och där varit framgångsrik.

Jag ser fram mot att om två-tre år utöka priserna med

Årets Science Examen

Alla priserna innehåller ett monetärt stipendium och en plakett samt evig ära och berömmelse!

alumni@procivitas.se ser fram mot din nominering! Deadline 31 dec kl 24.00 GMT+1

Work Hard, Be Nice, Dream BIG!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar