tisdag 27 december 2016

Nominera till årets alumni

En av mina viktiga uppdrag som ordförande i ProCivitas alumniklubb är besluta om årets pristagare. Besluten tas utifrån de nomineringar som kommer mig tillhanda. Det är deadline 31 dec kl 24.00 GMT+1 till alumni@procivitas.se. Vi delar ut priser i följande kategorier:

Alumni of the Year – en mycket fri kategori och det absolut mest prestigefyllda!. Den nominerade ska på ett framgångsrikt sätt varit en förebild för dagens elever på ProCivitas. Förra året vann Rickard Hertvig för sina entreprenöriella gärning!

Årets Business School Student: En utmärkelse till en elev på en internationellt erkänd business skola som under året utmärkt sig där, på ett framgångsrikt sätt.

Årets Business School Examen: En utmärkelse för en elev som under året tagit examen från en internationell business school.

Årets Ivy League Student. Utmärkelsen går till en av de som i stentuff konkurrens tagit sig in på en Ivy Leagueskola och där utmärkt sig på ett framgångsrikt sätt.

Årets Ivy League Examen. Utmärkelsen går till den elev som tagit examen från en Ivy League under året och som uppnått bäst resultat.

Årets Science Student. Utmärkelsen ska gå till en elev som tagit sig in på en internationellt erkänd Science utbildning och där varit framgångsrik.

Årets Science Examen. Utmärkelsen ska gå till en elev som tagit från en internationellt erkänd Science utbildning och där varit framgångsrik

Alla priserna innehåller en plakett samt evig ära och berömmelse!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar