måndag 9 mars 2015

Statistik inför UF-mässan

Jag är en stor fan av Ung Företagsamhet och på onsdagen 11 mars är det dags för årets skånska mässa på Emporia i Malmö. Varmt välkommen från klockan 12:00. Här ska det en massa vinnare koras bland alla skånska UF företag i kategorier som:

Bästa UF Företag - mest prestigefyllt
Bästa vara
Bästa tjänst
Bästa monter
Bästa säljare
Bästa hantverk
Bästa logotyp
Bästa webplats
Hållbarhet
Produktutveckling
Tillgänglighet
Bästa UF lärare
Bästa UF skola

Vinnarna får sedan representera Skåne vid SM finalen i Stockholm i maj. Vinnarna väljs av jurys från näringslivet som baserar sina val på en rad olika bedömningspunkter.

Sedan 2009 har det delats ut exakt 246 priser på denna regionala mässa. Av dessa har 107 tilldelats ProCivitas i Helsingborg, 79 har gått till ProCivitas i Malmö, 60 har gått till övriga skånska skolor. Tredje bästa skolan är nog Malmö Borgarskola med 13 priser varav hela två i Bästa UF-skola och en i Bästa UF-lärare! 63% av priserna har alltså gått till ProCivitas.

Räknar vi bara gulden har ProCivitas tagit hem 50 och övriga skolor 24. Det finns bara en kategori där vi bara vunnit en gång: Bästa UF lärare. I en kategori har vi inget guld alls: Bästa UF skola!!

Tittar man på historiken från 2003-2008 så finns samma tendens!

Jag har mött många av årets UF företag och det känns som det kommer att bli ett nytt guldregn i år för ProCivitas. Det finns ett par riktiga vinnarskallar i årets gäng! 

Varmt välkommen onsdagen 11 mars! Här kommer ni träffa många ungdomar som verkligen gillar Work Hard, Be Nice, Dream BIG!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar