tisdag 1 april 2014

Statistik inför UF-mässa på Emporia 3 april.Jag är en stor fan av Ung Företagsamhet och på torsdagen 3 april är det dags för årets skånska mässa på Emporia. Varmt välkommen från 12:30. Här ska det en massa vinnare koras bland alla skånska UF företag i kategorier som:

Bästa UF Företag - mest prestigefyllt
Bästa vara
Bästa tjänst
Bästa monter
Bästa säljare
Bästa affärsplan
Bästa hantverk
Bästa logotyp
Bästa webplats
Hållbarhet
Produktutveckling
Tillgänglighet
Bästa årsredovisning
Bästa UF lärare
Bästa UF skola

Vinnarna får sedan representera Skåne vid SM finalen i Stockholm i maj. Vinnarna väljs av jurys från näringslivet som baserar sina val på en rad olika bedömningspunkter.

Sedan 2009 har det delats ut exakt 200 priser på denna regionala mässa. Av dessa har 94 tilldelats ProCivitas i Helsingborg, 54 har gått till ProCivitas i Malmö, 52 har gått till övriga skånska skolor. Tredje bästa skolan är nog Malmö Borgarskola med 12 priser varav hela två i Bästa UF-skola!

Räknar vi bara gulden har ProCivitas tagit hem 41 och övriga skolor 19. Det finns bara en kategori där vi bara vunnit en gång: Bästa UF lärare. I en kategori har vi inget guld alls: Bästa UF skola!!!

Varmt välkommen torsdagen 3 april från kl 12.30 till Emporia! Här kommer ni träffa många ungdomar som verkligen gillar Work Hard, Be Nice, Dream BIG!

Jag har mött många av årets UF företag och det känns som det kommer att bli ett nytt guldregn i år för ProCivitas. Det finns ett par riktiga vinnarskallar i årets gäng! Av lite personliga skäl hoppas jag på att även Katedralskolan i Lund också tar en plats till Stockholm:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar