fredag 4 april 2014

ProCivitas Bästa Alunmni 2013 på ProCivitas Homecoming Malmö

I dag var en bra dag på jobbet. Gårdagens storslam i Ung Företagsamhet känns bra och nu laddar vi om för SM final i Stockholm. På Handelshögskolan i Stockholm blev sedan ProCivitas utsedd till Årets Skola i ekonomi av Föreningen FLE.På kvällen arrangerade vi ProCivitas Homecoming i Malmö. Ett event där vi bjudit in alla alumnielever för mingel och nätverkande mellan alla årskurser och klasser. Det är fantastiskt trevligt att få följa våra alumnielever och deras utveckling och karriärer efter sin examen. Alumniföreningen är ett coolt nätverk av intressanta personer som nu gör väl i från sig och tar för sig stora utmaningar.

Varje år delar vi ut fem priser till alumnielever som utmärkt sig under året och under kvällen fick jag möjligheten att dela ut två pris:Bästa Business School Student 2013
Om du som första alumnielev från ProCivitas blir kårordförande på Handelshögskolan i Stockholm så är du en given vinnare av detta pris. Stort grattis till kårordförande på ProCivitas i Malmö 2010-2011:  Erik Schuss.Bästa ProCivitas Alumni 2013
Genom framgångsrika studier i Uppsala och samtidigt VD för ett etablerat företag som vänt förlust till vinst. Hon blev sedan rankad som en av Sveriges Supertalanger av Veckans Affärer och "pricken över i:et" blev när hon av Hans Majestät Konungen tilldelades priset som årets Unga Ledare 2013. Bästa alumnielev 2013 är Julia Kalthoff.

Julia och Erik är sanna förebilder för dagens elever på ProCivitas och representerar verkligen Work Hard, Be Nice, Dream BIG!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar