lördag 6 december 2014

ProCivitas på NYU Abu Dhabi

Jag är tillbaka igen i Förenade Arabemiraten. För två veckor sedan var jag i Dubai på semester och som innehöll en avstickare till  Oman som blev land nr 104!

Nu är jag tillbaka, men i Abu Dhabi. New York University har ett av sina internationella campus här. Ingen elev från ProCivitas har gått här och det är både jag och NYU medvetna om och det är nog därför de bjudit hit mig.

Här kan du verka i en stark internationell NYU miljö. Dina nätverk kommer från hela världen och NYU verkar satsa rejält för att få sitt campus i Abu Dhabi på minst samma nivå som det på Washington Square i New York, NY. Det är generösa med Financial Aid och inte lika kinkiga med SAT som hemma i USA, men kraven är höga. I korsningen mellan gamla och nya världen, mitt i den mer liberala delen av Mellan Östern finns ambitiösa elever från hela världen och resurserna verkar vara oändliga. Läs gärna mer på http://nyuad.nyu.edu/en/


Jag möter många studenter som hyllar sin skola och vädret i början av december är mycket behagligt om du gillar stålande sol och 25 grader. Vädret i Shanghai där NYU har sitt tredje campus är nog inte lika strålande. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar