söndag 24 augusti 2014

East Coast College TourJag ser fram mot att åka till USA i höst tillsammans med College Wannabees från Sverige och oftast framförallt från ProCivitas. Det är femte gången jag kör denna typ av resa och jag har haft med mig allt från sex elever upp till 45 stycken! Det brukar bli en magiskt trevligt vecka!

24 oktober lämnar vi vid lunch för New York City. Sedan besöks universitet i rask takt efter en lugn helg på East Coast College Tour:
Måndag NYU och Columbia
Tisdag: Princeton och UPenn
Onsdag: Amherst och Dartmouth, övernattning i Boston
Torsdag: Harvard och MIT, övernattning i Boston
Fredag: Brown och Yale

Vi är åter i Sverige måndag morgon 3 november


Vi går på info sessions, träffar alumnielever på plats, får massa tips och tricks och kanske en del nöje också. Det är ju trots allt höstlov!

Vill du träffa några som verkligen har Work Hard, Be Nice, Dream BIG i sig så följ med.  Vi kör en UK University Tour våren 2015 också!

2 kommentarer:

  1. Är det ett måste att ha A i allt för att komma in på de bättre/bästa universiteten? Kan man glömma de bästa om man inte har A i allt men däremot bra aktiviteter vid sidan av skolan + en del fina meriter?

    SvaraRadera
  2. OM du har A i det mesta och de viktigaste ämnen så är det OK. Skolorna i USA ser sedan på vad du presterar på SAT och sedan vad du gjort utanför de vanliga studierna

    SvaraRadera