tisdag 27 maj 2014

Alumnimeeting Stockholm och Best Science Alumni 2013

I går kväll samlandes knappt 100 alumnielever från ProCivitas på Hotel Stureplan i Stockholm för lite mingel. Det minglades friskt mellan skolor och årskurser och det är trevligt att se hur nya relationer och nätverk skapas med ProCivitas och Work Hard, Be Nice, Dream BIG som gemensam nämnare.


Några av åldermännen har kommit långt i sina karriärer och är härliga förebilder för dagens elever och yngre alumnielever. Flera av dem lovade att komma tillbaka som gästföreläsare och mentorer.

Jag fick också möjlighet att dela ut ytterligare ett alumnipris för 2013. Best Business School Exam har tidigare tilldelats moderookienViktoria Chan, Best Business School Student har tilldelats SSE's kårordförande Erik Schuss, Best Alumni har tilldelats Julia Kalthoff, bl a för sin utmärkelse som Årets Unga Ledare.


I går kväll tilldelades Best Science Alumni 2013 till Magdalena Brock, examen från Växjö 2005, med motiveringen: Vid sin examen 2005 tilldelades hon Bästa Akademiska insatser. Hon bytte sedan spår från ekonomi och läste till läkare och verkar nu på Karolinska Institutet. Magdalena är ProCivitas första läkare och vi är till 99% säkra på att hennes konkurrenter från Malmö och Växjö blev slagna på mållinjen. Inom kort kommer jag att dela ut Best Ivy League Student och därmed är alla pris för 2013 utdelade och nomineringarna för 2014 kan börja.

Nu åker jag till Älvsjömässan och besöker alla elever som tävlar i SM i Ung Företagsamhet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar