onsdag 26 mars 2014

Kungligt pris

Jag är så stolt över att vara kollega med Chris HanssonProCivitas i Helsingborg. Häromdagen fick han det stora priset av Hans Majestät Konungen och Kungliga Vitterhetsakademin för sina insatser i den svenska skolan:http://hd.se/helsingborg/2014/03/25/gott-jobbat-sa-kungen/

Chris är ingen lärare, även om han har en examen som det. Han är en eldsjäl som får människor att "lyfta röven från soffan och röra sig framåt" Han andas entreprenörskap. Han äger coachningen och ligger bakom många unga människors driv och tro på fri företagsamhet. Han har varit den pushande kraften bakom många lyckade UF företag. Mitt i processen kan han upplevas som en pina, men efteråt säger många elever att det var i kurserna som Chris höll, som vi verkligen lärde oss något om verkligheten. Det enda tråkiga är att Ung Företagsamhet aldrig har tilldelat honom pris som Sveriges Bästa UF-lärare! Det är han, och det finns ingen annan som egentligen skulle få dela ett utrymme på pallen med honom!

Es gibt nur ein Chris Hansson! Stort tack för att jag fått dela arbetsplats med dig i drygt 10 år! Gott Jobbat säger både jag och Kungen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar